1 What is the full form of PI ?
Ans = Personal income 
2 What is the full form of PDI ?
Ans = Personal Disposable income 
3 What is the full form of PCI ? 
Ans = Per Capita income 
4 what is the full form of GCF ? 
Ans = Gross capital formation 
5 What is the full form of IFI ? 
Ans = international financial institution 
6 what is the full form of IBRD ? 
Ans = The international bank for reconstruction and development 
7 What is the full form of IDA ? 
Ans  = The international development association 
8 What is the full form of IFC? 
Ans = The international finance corporation 
9 What is the full form of MIGA ? 
Ans = The multilateral investment guarantee agency 
10 What is the full form of ICSID ? 
Ans = The international center for settlement of Investment disputes 
11 What is the full form of IMF ? 
Ans = International Monetary fund 
12 What is the full form of AIIB ?
Ans = Asian infrastructure investment bank 
13 What is the full form of ADB ? 
Ans = Asian Development Bank 
14 What is the full form of NDB ?
Ans = New development bank ЁЯПж 
© Md kashif hayat 





 









